2011. október 29., szombat

újra ^^

Mosolyogj az életre még spongyabob is ezt teszi,pedig neki csak egy barátja van: Patrik :))

‎Tudod mit utálok a tündérmesékben? Túl magas elvárásokat állítanak. Eredetileg a jóképű herceg nem vesz le mindig a lábadról. Annyira valótlan. Mint a szerelem. Egyetlen hely, ahol működik, az a filmek.

Nekem bárki mondhatja a szemembe, hogy ő jobb nálam, bárki mondhatja, hogy utál engem, bárki rám kiabálhat.. én nem szólok majd semmit, csak mosolygok. Azon, hogy az egyedüli, akinek lelkiismeret furdalása lesz, az ő, és ő az egyetlen, aki ezzel most minősítette magát.

Csak addig volt könnyű nélküled az élet, míg nem tudtam, hogy létezel.

Amikor még az utolsó üzenete a mobilodban van...
Amikor minden közös kép láttán a szemedből egy könny kicsordul...
Amikor a mosolya még előtted lebeg...
Amikor tudod hogy ezt a mosolyt többé nem nézheted.
Amikor eszedbe jutnak a szép pillan...atok...
Amikor rájössz, hogy soha többé együtt nem lesztek boldogok...
Amikor észre veszed, hogy vége.Már nincs veled.
Akkor jössz rá, hogy hiányzik és a világon mindennél jobban szereted?
Haragszol arra, kit el kell felejtened, S rádöbbensz arra, hogy még jobban szereted!
Gyötörni akarnád, de nincs hozzá erőd!
Mert tudd meg: még mindig SZERETED ŐT!

Könnyebb száz világi vágyat meghódítani, mint egyről lemondani !

A kiváncsiság egyeseket arra késztet, hogy felfedezzék Amerikát, másokat meg arra, hogy az ajtó mögött hallgatózzanak.

Mindenki hallja, hogy mit mondasz, a barátok meghallják azt, amit mondasz, de az igazi barát figyel arra is, amit nem mondasz ki :)

Őrült vagyok, valaki ezt mondja rám. De a világ tesz ilyenné, nem az én hibám. Ölj meg, hajóm süllyezd el az előítéletek tengerén, és ne tudd meg azt, hogy nem vagy más, csak ugyanolyan mint én.

Miért te? Miért szerettem beléd?
Még ha rázom is a fejem, még ha azt is mondom nem, túl késő, hogy hagyjalak elmenni..

A legnagyobb emberek a tudományaikról beszélnek.
A nagy emberek a dolgaikról, eseményeikről.
A kis emberek pedig egymásról beszélnek, a másik háta mögött...

Nem tudom, megfigyelték-e már ezt a zűrös aranyszabályt az élettel kapcsolatban? Abban a pillanatban, mikor nagy általánosságban minden a lehető legszebben klappol, valami mindig jön és nyakon vág...

- Ne keljünk fel innen soha többé. Csak ülünk majd, és ölelem a kezed. Kinő a szakállam, aztán kihullik a hajam, és mi csak ülünk, és öleljük egymást.
- De én közben elhízom. Csúnya, kövér, öreg nő leszek, és akkor nem akarsz ölelni.
- Sos...em leszel öreg. És én mindig kívánni fogom az ölelésed.
- Jönnek majd szebb nők, fiatalabbak. Először csak lopva mersz rájuk sandítani, aztán utánuk fordulsz, aztán majd fölkelsz és itt hagysz engem.
- Soha nem kelek föl mellőled. Csak ne menj el..♥

Nem múlik. Egyszerűen nem múlik, bármit is tettél vagy mondtál, nem múlik el, nem tudom leállítani. A kezem önkéntelenül is nyúlna feléd, a lelkem ösztönösen hozzád kívánkozik. Olyan, minta megszűnnék létezni. Őrülten hiányzol, és nem tudok ellene tenni, nem tudom, mi ez a dolog, de képtelen vagyok leállítani. Vagy nevezzük a nevén, ez a romlott szerelem. Nem tudom kiölni magamból..♥

Minden eltelt másodperc emlék :)

Az emberek nem mindig azért sírnak mert gyengék,
hanem azért, mert túl sokáig maradtak erősek. ♥

‎Ő volt az egyetlen férfi akit valaha is szerettem..
De Ő volt az is aki kiölt belőlem minden érzést.

~Legszívesebben átmennék hozzá és addig verném a fejét egy szivecske alakú lufival míg meg nem világosodik... :$

~Egy szervátültetés kéne, a te szíved az enyémbe, hogy lásd ahogy próbált vért pumpálni a reménybe../Children of Distance/

Bárcsak olyan lenne az életem mint egy film. soha nem lenne gond a frizurámmal, nem kéne wc-re mennem, és amikor rossz passzban vagyok egy pasi utánam fut az utcán rögtön szerelmet vall csókolózunk és boldogan élünk míg meg nem halunk, jajj egy mesebeli hintó, mi kell még?

Miért nincs olyan film ami a csók utáni részről szól?
- De van, pornó :D:||

Sokszor bunkó vagyok? Meglehet. De inkább legyek őszinte bunkó, mint egy kedves álszent. Inkább legyen durva és sértő amit mondok, mint behízelgő hazugság! És legyen kevés, de igaz barát mellettem, mintsem sok birka mögöttem. Teszek rá hogy ki mit gondol. Aki fontos az tudja az igazságot, a többi meg nem számít... :)

A nők értenek hozzá ugyanazon pillanatban sírni, gyűlölni, haragudni, szeretni, ábrándozni és mosolyogni.

néha nem is attól félünk, h kimondjuk azt a büvös szót, h Szeretlek, hanem attól, hogy hogy fognak rá reagálni..!!

Mindannyian kicsit dilisek vagyunk és az élet is kicsit dilis. Mikor találunk valakit akinek a dilije kompatibilis a mi dilinkkel, akkor fogjuk magunkat és elkezdünk egy közös diliben szenvedni. Na azt hívják Szerelemnek!

A Nők által használt 9 halálos kifejezés: :D

1) RENDBEN Ez az a szó, amit a nők egy vita lezárására használnak, ekkor igazuk van, te pedig elhallgatsz. ...

2) ÖT PERC ... Ha épp öltözködik, akkor fél óra. Az öt perc csak abban az esetbe...n öt perc, ha még öt percet kaptál a meccset nézni házimunka előtt.

3) SEMMI A vihar előtti csend. Ez jelent valamit, és jobb, ha készen állsz. A viták, amelyek 'Semmi'-vel kezdődnek, általában 'Rendben'-el fejeződnek be.

4) CSAK NYUGODTAN Ez kihívás, nem engedély. Nehogy megtedd!

5) HANGOS SÓHAJ Ez nem egy konkrét szó, hanem egy nem-verbális kifejezés, amit a férfiak gyakran félreértenek. A hangos sóhaj azt jelenti, hogy szerinte idióta vagy, és miért pazarolod az idejét azzal, hogy vele vitatkozol a semmiről. (Lásd a 3. pontot a semmi jelentéséről)

6) SEMMI GOND Az egyik legveszélyesebb kifejezés. Ez annyit jelent, hogy hosszan el fog gondolkodni arról, hogy milyen módon fizetsz majd meg a hibádért.

7) KÖSZÖNÖM Ha egy nő megköszön valamit, ne kérdőjelezd meg vagy ájulj el. Mondj egyszerűen annyit, hogy szívesen. (egy zárójeles megjegyzés: ez mindaddig igaz, amíg nem azt mondja, hogy 'Nagyon köszönöm.' - ez tömény szarkazmus, ekkor nem köszön meg semmit, és ne merészeld azt mondani, hogy szívesen, mert abból 'Tökmindegy' lesz)

8) TÖKMINDEGY Ez a női változata annak hogy bazd meg!

9) NE AGGÓDJ MEGOLDOM Egy újabb veszélyes kifejezés, azt jelenti, hogy valamit a nő már többször elmondott a férfinek, és most megcsinálja helyette. Ennek folyománya lesz az, hogy a férfi megkérdezi: 'Mi a gond?' - amire a 3) lesz a válasz :):)

A divatot ne kövesd, csináld ... a barátot ne kövesd, kerülj mellé ... a szerelmet ne kövesd, találd meg ... az álmaidat viszont kövesd, hisz az nem talál meg téged..

elvitted a szívem mert én hülye neked adtam és most szív nélkül hogy éljek? hisz benne voltál te is..*

ahogy múlik az idő, az ember elkezd gondolkozni, de mintha a napok múlásával még kevésbé tudná elfogadni, hogy az, aki közel állt hozzá,elment.

találok egy másikat aki olyan mint te, "egy második te".nem hagyom sosem egyedül és mindig vele leszek.ha már veled nem lehetek.ő lesz az életem helyetted.őt fogom csókolni helyetted. "Egy második te" aki törődik velem, "egy második te" akit sosem szerethetek helyetted...

♥ szakítok a fájdalommal, összejövök a boldogsággal.

♥ ha felnövök kettő gyereket szeretnék!először egy kisfiút majd egy kislányt...
ha a kislányom szívét összetörik, a nagyfiam majd helyre rakja azt a szemetet .. ~ ♥

Te vagy az akivel minden más , gyere még hogy legyen folytatás ....

gyönyörű vagy , amíg a 30 napos photoshop próbaverziód le nem jár. :)

remélem egyszer rájössz, hogy kit veszítettél el.nem azért, mert én olyan szép, okos vagy bármi más vagyok, hanem azért, mert úgy szeretlek, ahogy vagy!az összes hibáddal együtt. !!!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése